Mitä,missä,milloin

• Retkillä ja kesäpäivillä

• Myyjäisissä,toritapahtumissa ja

• Messuilla

• Tiedottaen keliakiasta ja keliaakikon arjesta

• Edunvalvontatoiminnasta

• Yhteistyössä terveydenhuollon,ravitsemussektorin, kaupan ja viranom.sekä muiden yhdistysten kanssa.

Jos ja kun OSOITTEESI MUUTTUU, ilmoitathan siitä joko keliakialiittoon tai yhdistyksemme sihteerille, jotta jatkossa saisit postin ajallaan oikeaan osoitteeseen.

Tietoa yhdistyksemme tulevista tapahtumista löydät Keliakia -lehden paikallistoimintapalstalta ja kotisivujen etusivun  ajankohtaista-palstalta sekä Koti Lappi- lehden järjestöpalstalta.

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous  to 9.11.2017 klo. 18. Kiehispirtillä Seminaarinkatu 5. Kemijärvi. Aluevastaava Minnaleena Oulusta luennoi "Mistä tunnistat gluteenittoman vaihtoehdon ravintolassa ja kaupassa?" Kokouksen jälkeen kahvit pikkujoulutunnelmissa.

Tervetuloa toimintaan mukaan vanhat ja uudet jäsenet.